Hesabım
    Altyazı Dergisi Şubat Sayısı Çıktı!

    Sinema dünyasının önde gelen dergilerinden Altyazı, Şubat ayı sayısı ile birlikte sinemaseverler için bayilerdeki yerini aldı.

    Altyazı dergisinin Şubat sayısı bayilerdeki yerini aldı. Altyazı Aylık Sinema Dergisi'nin bu sayısında, gelenekselleşmiş olan Vizyon Değerlendirme dosyası ile 2014 yılının sinema dünyasına kapsamlı bir bakış atılmış. Elliden fazla eleştirmenin En İyi 10 Film listeleri, yönetmenlerin tercihleri, Türkiye vizyonuna sığmayan filmler, Altyazı okurlarının seçimleri ve senenin filmlerindeki unutulmaz anlar dosyanın dikkat çekenleri arasında.

    Genç Fransız sinemacı Xavier Dolan'ın Cannes'dan ödülle dönen yeni filmi Mommy'nin geniş bir inceleme yazısı dergi ile birlikte gelirken, Matrix serisiyle dünyaya adlarını duyuran Wachowski Kardeşler'in sinemasını ele alan portre yazısı da Altyazı'da.

    Son olarak !f İstanbul'un bu yıl da sinefilleri mest edecek programına dair detaylı bir bakış, öne çıkan yapımlara ilişkin değerlendirmeler ve söyleşiler, Altyazı dergisinin okurlarını bekliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top