Hesabım
    Hollywood Geçmişinde Yaşıyor

    Bu yıl aksiyonların değil komedilerin olsun<br /><br />

    Hollywood'un artık eskisi kadar üretken olmadığı tartışılırken eski filmlerin ya da dizilerin yeniden çevrimleri beyazperdede tartışmasız başarılarını sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftasonu Amerika'da vizyona giren The Dukes of Hazzard da 30.5 milyon dolarlık hasılatı ile box office listelerinin tepesine yerleşerek bu başarıya ortak oldu.

    Box Office Mojo'nun bildirdiğine göre 70'lerin ünlü dizisinden beyazperdeye aktarılan film yapımcılarının bile beklentisinin üstünde bir başarı sergiledi. Ünlü diziyi sinemaya Jay Chandrasekhar uyarlamış ve başrollerini Seann William Scott, Johnny Knoxville ve Jessica Simpson paylaşmıştı.

    Duke'lerin başarısını bu hafta 16.5 milyon dolar gişe geliri elde edip hasılatını 144 milyon dolara yükselten Davetsiz Çapkınlar izledi. Charlie'nin Çikolota Fabrikası 10.5 milyon dolarla üçüncü sırada yerini alırken Tim Burton-Johnny Depp ikilisini 9 milyon dolarla Kahramanlar Okulu izledi.

    7.4 milyon dolarla beşinci sırada yer alarak listenin parlayanları arasına yerleşen son filmse Diane Lane ve John Cusack'ın başrollerini paylaştığı Must Love Dogs oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top