Hesabım
    Grinin 50 Tonu, Türkiye'yi de Esir Aldı!

    Geçtiğimiz Cuma günü ile başlayan haftasonu döneminde Türkiye vizyonunun lideri sansasyonel roman uyarlaması Grinin 50 Tonu oldu.

    13 - 15 Şubat haftasonu dönemindeki Türkiye geneli vizyon detayları belli oldu. Listenin en tepesinde ise beklendiği gibi Grinin 50 Tonu yer alıyor. Ünlü roman uyarlaması ilk haftasonunda 292 bin 492 kişiyi salonlara çekti. İkinci sırada Özcan Deniz'in yeni filmi Sevimli Tehlikeli 163 bin 140 kişi ile yer alıyor, ikinci haftasında toplam 421 bin 322 bilet sayısına ulaşmış oldu. Üçüncü sırada ise tartışmalı yapım Kod Adı K.O.Z. Maskeler Düşüyor filmi 127 bin 743 kişi ile yerini almış.

    Dördüncü sırada bir başka yerli film olan Yapışık Kardeşler üçüncü haftasında toplam 819 bin 459 bilet ile yoluna devam ediyor. Beşinci sırada yerli romantik yapım Aşk Sana Benzer ve altıncı sırada ise Mahsun Kırmızıgül'ün büyük ilgi toplayan yapımı Mucize bulunuyor.

    Yedinci sırada animasyon harikası SüngerBob Kare Pantolon kendini gösterirken, sekizinciliğe ise Wachowski Kardeşler'in gişelerde beklediğini bulamayan filmi Jupiter Yükseliyor yer alıyor. Listenin dokuzuncu filmi bir başka yerli komedi olan İçimdeki Ses iken, son sırada ise altıncı haftasını 1 milyon 535

    bin 297 bilet ile kutlayan Bana Masal Anlatma duruyor.

    Vizyon ile ilgili tüm detaylara Box Office sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top