Hesabım
    Karayip Korsanları, Ölüler Hikaye Anlatamaz, Diyecek!

    Macera ve komedinin en sağlam örneklerinden olan Karayip Korsanları beşinci filmi ile geri dönüyor. Başrolde ise bir kez daha Johnny Depp var!

    Hollywood'un en büyük isimlerinden biri olan Johnny Depp ile parlayan ve son yılların en çok dikkat çeken Disney filmleri arasında yer alan Karayip Korsanları yepyeni ve daha karanlık bir hikaye ile geri dönüyor. Serinin beşinci filmi olan Dead Men Tell No Tales'in çekimleri bugün itibariyle başladı!

    Joachim Rønning, Espen Sandberg ikilisinin yönetmenlik koltuğuna oturduğu yapımın başrolünde bir kez daha çılgın korsan Jack Sparrow'u canlandıracak olan Depp yeralıyor. Kadroya katılan ve hikayenin baş kötüsü olarak bizleri selamlayacak olan Kaptan Salazar'a can verecek isim ise Oscar ödüllü aktör JavierBardem. Bir başka Oscar'lı kült oyuncu Geoffrey Rush'ın Barbossa rolü ile geri döneceği film söylenene göre önceki bölümlerden daha karanlık bir tona sahip olacak.

    Kaptan Jack Sparrow bu kez eski düşmanlarından bir başkasıyla, Kaptan Salazar ile kapışmak zorunda kalıyor. Salazar hapis kaldığı Bermuda Şeytan Üçgeni'nden kaçacak ve hayatta olan her bir korsanı öldürmek için karanlık bir serüvene adım atacak. Sparrow ise kurtuluşu Poseidon'un Yabası adlı silahta

    arayacak.

    Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales filmi 7 Temmuz 2017'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top