Hesabım
    Ters Yüz Olmaya Hazır mısınız?

    Disney'in yeni animasyon filminden eğlenceli bir Tv spotu daha geldi!

    Sezonun büyük merak uyandıran animasyonlarından olan Ters Yüz cephesinden taptaze bir Tv spotu daha yayınlandı! Sevimli Canavarlar ve Yukarı Bak gibi sevilen animasyon filmlerinin  yönetmenliğini üstlenen Pete Docter'ın tıpkı öncülleri gibi yaratıcılık kokan yeni filminin orijinal seslendirme kadrosunda; Amy PoehlerBill HaderMindy KalingPhyllis SmithLewis Black ve John Ratzenberger gibi önemli isimler yer alıyor!

    Filmde, babasının işleri yüzünden taşınmak zorunda kalan küçük Riley'in yeni hayatına adapte olma çabalarını izleyeceğiz. Hayata yeniden adapte olmaya çalışan Riley'in "iç" dünyasını bize en güzel biçimde aktaran ise kendisinin duyuları!

    Yeni bir ev, okul ve arkadaş beklentisi içinde olan Riley'in içinde kıpırdanan Neşe, Korku, Öfke, Nefret ve Üzüntü'nün tavsiyelerine kulak asan genç kızın hayatında, babasının taşınmasından çok daha büyük problemler yer alacaktır. Kendine has bir mizah diline sahip olan Ters Yüz, yaz sezonunda gişeyi hareketlendirecek yapımlardan biri. Film, 19 Haziran 2015'te sinemalarda! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top