Hesabım
    Hugh Jackman: "Ölene Kadar Wolverine" Diyor

    X-Men serisinin Wolverine'i olarak da hafızalara kazınan Hugh Jackman bu karakteri öleceği ana kadar canlandırmak istediğini açıkladı.

    X-Men film serisi ile ününe ün katan usta aktör Hugh Jackman, Wolverine karakteri için geri önebileceğinin işaretlerini verdi. Daha önce bu karakter ile yeterince vakit geçirdiğine dair imalarda bulunan isim geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği bir röportajda fikrini tamamen değiştirdiğini belli etti.

    E! Online'ın haberine göre Jackman kısa bir süre önce eşi ile yaptığı küçük bir sohbette Wolverine karakteri üzerine fikirler yürütmüş. Oyuncu, bir gün bu role bir başka aktörün geleceğini bildiğini ve yine de Wolverine'i oynamaya devam etmek istediğini de eklemiş.

    Jackman aynı zamanda bir hayli iddialı da konuşuyor: "Ölene dek bu karakteri canlandıracak kişi olmak isterim".

    X-Men: Apocalypse filmi için geri dönüş yapabileceğine dair küçük imaların yapıldığı aktör üçüncü Wolverine filmi konusunda ise emin. Profesör Xavier'e can veren Patrick Stewart ise 3 Mart 2017'de vizyona girecek üçüncü bölüm için Logan'ın yanında kendi karakterinin de hikayenin tam merkezinde yer alacağını dile getirmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top