Hesabım
    Yeni Spider Man Siyahi mi Olacak?

    Spider Man Marvel evrenine yeni imajıyla girebilir!

    Geçtiğimiz haftalarda Marvel ve Sony'nin arasındaki uzlaşma sayesinde resmi olarak Marvel Sinematik Evreni'ne geçiş yapan Spider Man'in, öykü evrenine ne şekilde dahil olacağı büyük merak konusu olmuştu.

    Spider Man'in, Marvel kanatları altında hayata geçecek olan ilk sinema filmi için yapımcılar 27 Temmuz 2017 tarihini işaret etmekle kalmamış; duvar sürüngenini Captain America: Civil War filminde görebileceğimize dair dedikoduları da yaymakta gecikmemişlerdi.

    The Wrap'ın geveze muhabiri Jeff Snyder ise geçtiğimiz günlerde ilginç iddialar ortaya atarak Örümcek severlerin kafalarına soru işaretleri ekmekte gecikmedi. Snyder, örümcek kostümünü giyecek yeni karakterin Peter Parker değil Miles Morales olması gerektiğinin altını çizerek, 2011 yılında çizgi romanın da çehresini değiştiren bu karakterin, Marvel'ın yeni filminde yer alma ihtimali üzerinde durdu.

    Fantastic Four filmindeki Johny Storm karakterinin de bir başka siyahi oyuncu olan Michael B. Jordan tarafından canlandırılmasından yola çıkarak bu adımları Marvel'ın bile isteye attığının üzerinde durmak için kahin olmaya gerek yok. Bakalım son tahlilde Marvel'ın izleyeceği rota ile Snyder'in iddiaları birbirleriyle örtüşecek mi? Bekleyelim ve görelim!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top