Hesabım
    Ejderha Dövmeli Kız'a Elveda!

    Rooney Mara, Ejderha Dövmeli Kız'ın devam halkasının çekilmeyeceğini belirtti!

    Stieg Larsson'un aynı adlı romanından Niels Arden Oplev tarafından sinemaya uyarlanan Ejderha Dövmeli Kız, sadece ülkesi İsveç'te değil bir çok ülkede oldukça ses getirince yeniden çevrimi de gecikmemişti. Yönetmen koltuğuna David Fincher'ın oturduğu yeniden çevrimin devam halkasının akıbeti ise pek parlak değil!

    E! News için konuşan güzel yıldız Rooney Mara, devam filminin çekilemeyeceğini söylerken, bu projeye devam edemeyecek olmanın kendisi için ne kadar üzücü olduğunu da paylaştı! Fincher'ın yönettiği versiyonun büyük bir patlama yaratmasını bekleyen ve kitapların yeniden çevrim haklarının tamamını satın alan Sony yapımcılarının şu an için yeni bir devam filmi için kollarını sıvamayacakları da gelen dedikodular arasındaydı.

    Yine bu proje için tam anlamıyla "ölü bir proje" diyebilmek pek de doğru sayılmaz. Sony, önümüzdeki yıllarda ana karakter Lisbeth Salander'ı kendi televizyon serisine de kavuşturabilir. Lakin şu an için ufukta Ejderha Dövmeli Kız filminin devam halkaları için pek de umut görünmüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top