Hesabım
    Merdiven Baba'dan İlk Fragman Yayınlandı!

    "Gerçek kahramanlar pelerinsizdir!" diyen Merdiven Baba, 3 Nisan'da sinemalarda!

    İlk filmi Güzel Günler Göreceğiz ile pek çok ödül ve övgü alan Hasan Tolga Pulat'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ikinci uzun metraj filmi Merdiven Baba'dan posterin ardından ilk fragman da paylaşıldı.

    Senaryosu Birol Güven'e yapımcılığı Mint Prodüksiyon'a ait olan filmin başrollerini ise Seksenler dizisinden tanıdığımız Hacı Ali Konuk ile yine televizyon ekranından sevdiğimiz bir başka isim olan Esra Dermancıoğlu paylaşıyor. 

    Sıcacık ve orijinal bir aile ile hikayesinin anlatıldığı film, Fazlı  adında bir aile babasının eşini ve çocuklarını geri kazanmak için verdiği mücadeleyi beyazperdeye taşıyor. Havaalanında temizlik görevlisi olarak çalışan Fazlı, iki çocuk babası, gururlu ve onurlu bir adamdır. Kimsenin eline muhtaç olmadan ailesini geçindirir ve onları mutlu edebilmek için var gücüye çalışır. Ne var ki eşinin hayattan beklentileri biraz daha fazladır. Kadın, Fazlı'yı bir araba alması için sıkıştırır ve çocuklarını da alıp bir süreliğine evden uzaklaşır. Fazlı bir araba almak için çareler düşünürken, karşısına havaalanında terk edilmiş halde duran merdivenli bir araba çıkar!  Merdivenli arabayı sahiplenen Fazlı, şimdi ailesini geri kazanmaya çalışan bir kahraman olacaktır! 

    Dramatikkomedi türündeki yerli yapım Merdiven Baba 3 NİSAN 2015’te Türkiye genelinde sinemalarda olacak! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top