Hesabım
    34. İstanbul Film Festivali’nin Yıldızları Akbank Galaları’nda!

    34. İstanbul Film Festivali, 14 özel yapımı Akbank Galaları'nda sinemaseverler ile buluşturacak.

    34. İstanbul Film Festivali, festivalin en sevilen bölümlerinden Akbank Galaları'nda sezonun en dikkat çeken yapımlarını sinemaseverler ile buluşturacak. 4 - 19 Nisan tarhihleri arasında gerçekleşecek olan festivalde 14 özel filmin Türkiye'deki ilk gösterimi yapılacak. Paul Thomas Anderson'ın uzun süredir merakla beklenen filmi Inherent Vice, hayranlık uyandırıcı kadrosu ve yine bir ilişkiler komedisi While We're Young ve Bertrand Bonello'dan Saint Laurent ise ilk dikkat çekenler arasında yerini alıyor.

    Stephen Daldry'nin Roma Film Festivali’nde Büyük Ödül kazanan yeni filmi Trash, Nazi Almanyası'nda yaşanmış gerçek bir olaydan yola çıkan 13 Minutes, Oscarlı aktör Tommy Lee Jones'tan The Homesman, dünya prömiyerini Berlin Film Festivali'nde yapan, ünlü yönetmen Terrence Malick'in son filmi Knight of Cups, her daim yenilikçi François Ozon'dan The New Girlfriend galaların diğer öne çıkanları arasında.

    65. Uluslararası Berlin Film Festivali’nde Altın Ayı alan Jafar Panahi'den Taxi, Onur Savaşı ile ödülleri toplayan Thomas Vinterberg'in yeni çalışması Far From Madding Crowd ve baskılara karşı dayanışma içerisinde göğüs geren madencilerin ve onlara destek veren bir grup gay ve lezbiyenin hikâyesini anlatan Pride yine kaçırılmaması gerekenler arasındaki yerini alıyor.

    34. İstanbul Film Festivali programının tamamı ise 10 Mart'ta duyurulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top