Hesabım
    Kesin Dönüş

    Hayal kırıklığı yaşasam da yaşatmam

    X Adamların Storm'u Halle Berry'nin geri dönüşü nihayet kesinleşti. X-Men 3'te mutantları hayal kırıklığına uğratmayacak olan Storm, hayal kırıklığına uğramaktan mı korkuyor?

    Brett Ratner'in yönetiminde beyazperdeye gelecek olan X-Men 3'ün sabırsızlıkla beklenenen karakterlerinden olan Storm'u canlandıran halle Berry, Oscar'a uzandıktan sonra seriye devam etmeyeceğini, rolünün çok küçük olduğunu sık sık dile getirmişti.

    Hatta V Life'la yaptığı röportajda ''Serinin finalinin parçası olmamak fikri beni üzüyor ama daha fazla para alacak olmama rağmen beş ayımı da bu çekimlerde geçiremem'' demişti. ''Çizgi romanda Storm'un pek çok özelliği var uçmak da bunların başında geliyor ancak filmde hiçbir özelliğimi doğru dürüst sergilemedim, uçak kullanmamın dışında'' diyen Berry senaryoların kendini ne kadar hayal kırıklığına uğrattığını dile getirmiş.

    Fakat ne olduysa oldu bu açıklamalardan sonra Berry'nin X3 için kamera karşısına geçişi kesinleşti. Bunun üzerinde senaristlerden Zak Penn, Storm'un içini rahatlatacak bir açıklama yaptı ve Storm'un yeni filmdeki ana karakterlerden biri olacağını ve bu sefer kesinlikle beklediği senaryoyla karşılaşacağını söyledi.

    Öyle görülüyor ki yapımcılar Oscarlı Storm'u yeniden kamera karşısına geçirebilmek için ellerinden geleni yapmışlar. Berry'i tüm marifetleriyle izlemek için maalesef 26 Mayıs 2006'ya kadar bekleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top