Hesabım
    9/11-12-13-.

    Kanlı Pazar'dan kanlı Eylül'e

    9/11'in dördüncü yıldönümü yaklaşırken dev stüdyolar dünyanın en kanlı eylemlerinden biri olan saldırıyı beyazperdeye taşımak için yarışmaya başladılar. Son atak Universal'dan geldi ve stüdyo Paul Greengrass'la Flight 93'ü çekmesi için anlaştı.

    Dark Horizons'ın bildirdiğine göre Flight 93, 90 dakikalık bir film olacak ve gerçek zamanlı olarak çekilecek. Ekim'de çekimlerine başlanması planlanan filmde, Dünya Ticaret Merkezi'ne saldırının başlanmasının ardından kaçırılan bir diğer uçakta yolculamrın durumu fark etmesi ile yaşananlar anlatılacak.

    Yönü Washington'a çevrilen uçakta terörist eylemin gerçekleşmemesi için hayatlamrı feda eden yolcular da uçağın Pennsylvania'da boş bir araziye düşmesini sağlayacak.

    Kanlı Pazar'ın yönetmeni olarak tanıdığımız, en son Medusa Darbesi ile karşımıza çıkan Greengrass'ın filmi 2006 Cannes Film Festivali'ne yetiştireceği ve festivalin ardından filmin sinemalarda olacağı söyleniyor.

    Bu arada 9/11'e Paramount aracılığıyla el atmış bir başka ünlü yönetmen Oliver Stone da, Nicolas Cage'in başrolünde olacağı kendi filmi için çalışmalara devem. Hollywood ve 9/11 cephesinde yaşanan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top