Hesabım
    Münafık Filminden İlk Fragman İlk Kez ve Sadece Beyazperde.com'da!

    3 Nisan'da vizyona girecek yerli korku filminden ilk tam fragman yayınlandı!

    Nicelik ve nitelik olarak yükselişe geçen yerli korku sinemamızın taze örneği olan Münafık filminden ilk tam fragmanı ilk kez ve sadece Beyazperde.com'da, yukarıda seyredebilirsiniz! 

    Özkan Aksular'ın yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği korku ve gerilim dolu filmin başrollerinde ise Levent Sülün ve Zeynep Okan yer alıyor. 

    Müzikleri ödüllü müzisyen Başar Ünder'e ait olan filmin oyuncu kadrosun ayrıca Balım Gaye BayrakÖzer ArslanKarina MalsagovaGüliz ŞirinyanHakan Salınmış ve Murat Bülent Atacan gibi isimler yer alıyor. 

    1984 senesinde, Sovyetler Birliği'nde bulunan ve parapsikolojik olaylar üzerine inceleme yapan özel bir laboratuvarda çalışan Valeria, eski sevgilisi Nazım'ın daveti üzerine "Cinli Nazife" diye tanınan Nazife Hanım ile ilgili araştırma yapmak için Türkiye'ye gelir. Valeria ülkeye geldikten kısa bir süre sonra kaybolur, Nazife Hanım felç geçirmiş, Nazım ise delirmiş halde bulunur. Kızlarının hastalığı yüzünden iki çocuğunu da doğada, doğal yöntemler ile doğurmak isteyen Ceyda ise ailesiyle birlikte babanesinin 30 yıl önce terk ettiği köy evine gelir. İki hikaye korkunç bir sır etrafında birleşecektir...

    Bol gerilim vaad eden Münafık filmi 3 Nisan Cuma günü sinemalarda olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top