Hesabım
    Sil Baştan 10 Yaşında!

    Aşk acısı çekenler için hep bir umut olan film Sil Baştan dün 10. yaşını kutladı.

    2000'li yılların en kült filmlerinden biri olan Sil Baştan yayınlanalı tam 10 yıl olmuş. Başrollerinde komedi filmlerinden bildiğimiz ancak bu filmdeki rolüyle hafızalarımıza kazınan Jim Carrey ve güzeller güzeli, filmde saçları renkten renge bürünen Kate Winslet var.

    Sil Baştan, iki aşık karakterin birbirlerini hafızalarından sildirmek istemesi ve bunun sonuçlarına katlanmalarını konu alıyor. Kötü hatıralarla birlikte iyiler de gidiyor tabi... Filmden yıllar sonra bile hala "hafıza sildirme gerçek olacak" başlıklı haberler görmeye devam ediyoruz. Filmin çekimi bittikten sonra yönetmen Michel Gondry'i kız arkadaşı terketmiş, etrafındaki herkesin merak ettiği sorı ise, "Sen olsan hatıralarını sildirir miydin?" olmuş. Biz olsak sildirir miydik?

    Carrey ve Winslet dışında filmde yan rollerde yine çok başarılı oyunculara rastlıyoruz. Mark Ruffalo, Kirsten Dunst ve sevgili Frodo'muz Elijah Wood. Filmin bir de En İyi Orijinal Senaryo dalında Akademi ödülü var, Michel Gondry bizce bu ödülü sonuna kadar haketmiş sizce de öyle değil mi?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top