Hesabım
    Jennifer Lawrence Mutantlıktan Emekli Oluyor!

    Güzel yıldız X-Men: Apocalypse ile birlikte seriden çekileceğini söyledi!

    X-Men serisinin beyazperdedeki ikinci dalga serisinin son halkası olan X-Men: Apocalypse için heyecan dorukta olsa da, Marvel evreninin bu iddialı kapışmasında yer olan isimlerden bazılarını, muhtemel devam filmlerinde görme ihtimalimize gölge düşürecek gelişmeler oldu son günlerde.

    Yeni seride Mystique karakterini ete kemiğe büründüren Jennifer Lawrence; serinin son halkası ile birlikte mutantlıktan emekli olacağını açıkladı. Kontrat gereği yer alması gereken projede, karakterinin de arada kaynadığını belirten Lawrence, büyük ihtimalle başka bir X-Men filminde yer almayacağını belirtti. Bu yaprak dökümüne dahil olan bir diğer isim ise genç oyuncu Nicholas Hoult. Beast karakterine hayat veren Hoult, serinin muhtemelen devam halkalarında yer almayacağının altını çizerken, Bryan Singer'ın perdeye taşıdığı yeni üçlemenin her açıdan kendisi için harika bir deneyim olduğunu da belirtti.

    Beyazperdedeki en büyük mutant çatışmalarından birine ev sahipliği yapacak olan X-Men: Apocalypse; 19 Mayıs 2016 tarihinde izleyiciyle buluşacak!

    Jennifer Lawrence'a dair en ilginç detaylar Zraporu'nun videosunda!

    Jennifer Lawrence

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top