Hesabım
    Star Trek'in Kötüsü Idris Elba mı?

    Karizmatik aktör, yeni Star Trek filminde kötü karakteri ete kemiğe büründürmeye bir adım daha yaklaştığını belirtti!

    Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Idris Elba, geçtiğimiz haftalarda yeni James Bond rolü için düşünülen isim olduğu açıklandığında yeniden gündemimize düşmeyi başarmıştı. Elba'nın ilk siyahi bond karakterini ete kemiğe büründürüp büründürmeyeceği şu an hali hazırda söylentiden ibaret olsa da; kendisi yeni Star Trek filminin kötüsü olarak karşımıza çıkabilir.

    Hızlı ve Öfkeli serileriyle adından söz ettiren yönetmen Justin Lin'in yönetmen koltuğuna oturacağı yeni Star Trek filminde kötü karakteri oynayabileceğini bizzat kendi ağzıyla müjdeleyen Elba, oldukça kalabalık olan çalışma takviminde Star Trek 3 için şimdiden yerini ayırtmış gibi görünüyor.

    Serinin ikinci halkasının yapım süreci başlamadan önce, yetenekli aktör Benedict Cumberbatch de söylentilerle anılmış, ardından serinin efsanevi kötü karakteri Khan olarak karşımıza çıkmıştı. Idris Elba'nın akıbetiyse, yapımcılarla sürmekte olan görüşmeler sonucunda nihayete kavuşacak! Film ise 22 Temmuz 2016 tarihinde izleyiciyle buluşacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top