Hesabım
    Star Wars Cephesinden Heyecanlandıran Gelişmeler!

    Star Wars cenahında sular durulmak bilmiyor!

    Geçtiğimiz günlerde Star Wars: Güç Uyanıyor fragmanının 1 Mayıs'ta görücüye çıkacağına ve hatta Yenilmezler: Ultron Çağı filminin öncesinde izleyiciyle buluşacağına dair yayılan dedikoduların ardı da yavaş yavaş gelmeye başladı. Making Star Wars' cenahından paylaşılan bilgiye göre, gelecek olan fragman bu defa serinin meraklılarını adam akıllı doyuracak gibi görünüyor. Yeni karakterlerin de yer alacağı fragmanda, eski dostları da göreceğimiz de gelen bilgiler arasında.

    Filmin cephesinden yayınlanan bir diğer önemli gelişme ise, teaser afiş ile ilgili. 16 Nisan’da Anaheim Kaliforniya’da serinin sevenlerine kucak açacak olan ve fanları tarafından merakla beklenen Star Wars Celebration’a saklanan afişin, etkinliğin başlangıcında sergilenmesi planlanıyor. Yani bu haberlere güvenecek olursak, filmin teaser afişi ile ilk fragman arasında çok uzun bir zaman dilimi olmaması, serinin fanatiklerini mest edecek!

    Serinin spin-off projesiyle ilgili daha detaylı bilgileri de önümüzdeki haftalarda paylaşmayı hedefleyen yapımcılar, anlaşılan o ki sevenlerinin merakını 18 Aralık 2015 tarihine kadar diri tutmaya ısrarlı görünüyorlar!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top