Hesabım
    İstanbul Film Festivali'nde Bugün: 8 Nisan

    İstanbul Film Festivali'nde 8 Nisan Çarşamba günü hangi filmler var?

    34. İstanbul Film Festivali heyecanı tüm hızıyla sürerken bugün de birbirinden etkileyici filmleri festival kapsamında izleyebilirsiniz. Sessiz Kalp, Harika Çocuk, Sam De Jong’un Prens'i, Barbarlar, Sihirli Kız, Robin Williams’ın En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar’ını kazandığı Gus Van Sant filmi Can Dostum, Álex De La Iglesia’nın “NTV Belgesel Kuşağı”nda yer alan Messi'si, Tanrılarla Konuşmalar, 45 Yıl gibi birçok başarılı film bugünün programında.

    Aynı zamanda Reha Erdem'in büyük başarılara imza attığı film "Kosmos" sinemaseverler tarafından izlenebilecek.Akbank Sanat’ta 14.00’deki gösterimin ardından 16.30’da başlayacak sinema dersinde ise Erdem, sinemasını, esin kaynaklarını, filmlerinde kurduğu zaman-mekân-insan ilişkisini ve sinemada anlam yaratmayı, heyecan vermeyi anlatacak.

    Ünlü piyanist İdil Biret’in kişisel ve samimi bir portresini çizen belgesel İdil Biret: Bir Harika Çocuğun Portresi Pera Müzesi Salonu’nda saat 17.00 ve 19.00’daki gösterimine yönetmen Eytan İpeker ve İdil Biret katılacak.

    9 Nisan Perşembe günü yani yarın akşam İstanbul Film Festivali çok özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. İstanbul Film Festivali kurucularından Onat Kutlar ve arkadaşları tarafından 1965 yılında kurulan Türk Sinematek Derneği’nin bu yıl 50. yılı. Festival hem Sinematek’i, hem de ölümünün 20. yıldönümünde Onat Kutlar’ı, Sinematek yıllarının, misyonunun ve mirasının da tartışılacağı özel bir söyleşiyle anacak.

    8 Nisan Çarşamba gününe ait seans çizelgesi şöyle:

    16:00

    Prens - Atlas

    Barbarlar - Atlas 2

    Bodrumda - Beyoğlu

    Einstein Meksika'da - Feriye

    Ah! Ne Tatlı Savaş - Rexx

    Çocuk - Rexx 2

    19:00

    Sihirli Kız - Atlas

    Dış Ses - Atlas 2

    Nabat - Beyoğlu

    Theeb - Feriye

    Küçük Bir Sorun - Rexx

    Özgürlük Tepesi - Rexx 2

    21:30

    Tanrılarla Konuşmalar - Atlas

    Can Dostum - Atlas 2

    Messi - Beyoğlu

    45 Yıl - Feriye

    Tanrılarla Konuşmalar - Rexx

    Devlet Mafya El Ele - Rexx 2

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top