Hesabım
    Yeni Need For Speed İçin Gaza Basıldı!

    Need For Speed filminin devam halkası için yapımcılar masaya oturdular!

    Gelmiş geçmiş en çok satan yarış oyunu serisi Need For Speed, geçtiğimiz yıl beyazperdeye uyarlanmış ve toplamda 66 milyon dolara mal olan film; gişede toparladığı 200 milyon dolarlık hasılatıyla, yapımcıların hatırı sayılır bir kâr elde etmesini sağlamıştı. Başrolde Breaking Bad serisinden tanıdığımız Aaron Paul'un yer aldığı film; Hızlı ve Öfkeli gibisinden bir seriye dönüşebilir mi bilinmez ama yapımcıların bu fırsatı değerlendireceğine şüphe yok gibi görünüyor.

    THR'nin haberine göre, yapımcılar yeni filmin pre-prodüksiyon sürecinde şimdiden girişmişler bile! Önemli bir kısmının Çin'de geçeceğine dair dedikoduların yanı sıra filmin çekimlerine de önümüzdeki yıl başlanması bekleniyor!

    Yeni filmin başrolünde Aaron Paul'un yer alacağı henüz söylenti aşamasında olsa da, kendisinin projede yer alması kesin gibi görünüyor. Yönetmen ve diğer oyuncular için yapımcılar görüşmeleri sürdürüyor. Bakalım NFS serisi de zaman içerisinde aksiyon dozajı artan bir gişe canavarına dönüşevilecek mi? Bekleyelim ve görelim...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top