Hesabım
    Hulk Yeniden Solo Kariyerine mi Başlıyor?

    Marvel, Hulk'un sinema filminin haklarını satın alabilecek mi?

    Yenilmezler ekibinin tüm yıldızları solo kariyerlerini sürdürürken, takımın asabi çocuğu Hulk cephesinde işler biraz karışık görünüyor. Nitekim önümüzdeki yıllarda beyazperdeyi süper kahramanların oyun alanına çevirmeyi hedefleyen Marvel, Hulk'un sinemasal haklarını halihazırda satın alabilmiş değil!

    Sinema uyarlamalarıyla ilgili tüm hakları elinde bulunduran şirket şu an için hala Universal ve Marvel'ın hayalindeki süper kahraman projelerinin bir başka halkası olan solo Hulk projesi için yasal hakları satın alması gerekiyor. Daha önce Edward Norton'u başrolde izlediğimiz The Incredible Hulk filminin aldığı eleştirilerin ardından yeni bir film için kolları sıvamadıkları düşünülürse; bu hakkında Yenilmezler'e teslim edilme umudu var gibi görünüyor. Özellikle Mark Ruffalo'nun ardından ekibin en sevilen karakteri olan Hulk'un, Ruffalo suretinde ete kemiğe büründürüldüğü bir film halihazırda bulunmuyor.

    Henüz Hulk'un solo kariyeri için oturaklı bir biçimde kafa patlatılmamış olunsa da Marvel (veya Disney mi demeliyiz?)'in projeye el atması muhtemel görünüyor. Her halükarda Marvel ile universal yapımcılarının, yeni Hulk filminin hakları için masaya oturması gerekecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top