Hesabım
    Çocuklar İçin Engelsiz Filmler

    Üçüncü kez perdelerini açan Ankara Engelsiz Filmler Festivali çocuklar için dolu dolu bir program sunuyor.

    21-26 Nisan 2015 tarihleri arasında üçüncü kez perdelerini açan Ankara Engelsiz Filmler Festivali çocuklar için dolu dolu bir etkinlik programı sunuyor.

    Festival, çocuklar için hazırladığı ve tümünü sesli betimleme, işaret dili ve ayrıntılı altyazı ile erişilebilir mekanlarda göstereceği film seçkisiyle, görme, işitme ve ortopedik engeli bulunan çocukların görebilen, duyabilen yaşıtlarıyla birlikte film izlemelerine imkan sağlayacak. Festival'in, çocukların sinema alanında bilgi ve becerilerini geliştirmek için düzenlediği Canlandırma Atölyesi'nde, işitme engelli çocuklar bir canlandırma filmin nasıl üretildiğini öğrenecek ve kendi kısa canlandırma filmlerini yapacaklar. Bu sene ilk kez düzenlenen Otizm Dostu Gösterim'de ise otizm spektrum bozukluğu olan çocuk ve gençler, yakınları ile birlikte seçilen filmleri izleyebilecek.

    Ortopedik engelli sinemaseverlerin erişimine uygun Çağdaş Sanatlar Merkezi ile Ulucanlar Cezaevi Sinema Salonu'nun ev sahipliği yaptığı Ankara Engelsiz Filmler Festivali'nde tüm gösterim ve etkinlikler ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

    Ayrıntılı bilgiye www.engelsizfestival.com adresinden ulaşabilir, Facebook veTwitter hesaplarından duyuruları takip edebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top