Hesabım
    Nihayet Batman ile Superman Karşılaştı!

    Batman v Superman: Dawn of Justice filminden beklenen teaser sonunda geldi!

    Aylardır süren bekleyiş nihayet sona erdi! Batman v. Superman: Dawn of Justice filminden yayınlanan yeni teaser, tadımlık değil adeta doyumluk cinsten!

    Yönetmenliğini Zack Snyder'ın üstlendiği seri, pre-prodüksiyon aşamasından bu güne kadar sinema severlerin merakla beklediği sinemasal mahsullerden biri olan filmden yayınlanan yeni fragman, öykü evrenine karanlık tonların hakim olacağının sinyallerini veriyor. Ayrıca ilk defa kanlı canlı biçimde Batman ve Süperman'i karşı karşıya görüyoruz!

    Geçtiğimiz gün yayınlanan Star Wars: Güç Uyanıyor filminden gündemimize sıçrayan teaserın etkileri hafiflememişken; DC evreninin en uzun soluklu projesinin beyazperdedeki ilk halkası olacak olan Batman v. Superman'in teaserı sayesinde sinema severlerin çifte bayram yaptıklarını iddia etmek pek de yanlış olmaz!

    Başrolerde Ben Affleck ve Henry Cavill'i izleyeceğimiz filmde ayrıca Amy Adams, Gal Gadot, Jeremy Irons, Laurence Fisburne gibi isimler yer alıyor. Film 25 Mart 2016 tarihinde izleyiciyle buluşacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top