Hesabım
    Dünya'nın Kısası Ankara Kısa Film Festivali'nde!

    Ankara Kısa Film Festivali bugün itibariyle seyircisine merhaba diyor.

    26. Ankara Uluslararası Film Festivali, bu yıl 23 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında düzenleniyor. Festivalde farklı ülkelerden dikkat çekici kısa filmler, farklı seçkiler kapsamında izleyicisini karşılayacak. Bahsi geçen seçkiler ise şu şekildedir: 2014 Oberhausen Kısa Film Festivali Seçkisi: Sanatçı Filmleri, Canlı Rüyalar: En İyi Estonya Canlandırma Filmleri, Hilmi Etikan’ın Seçtikleri: “Kısa Film” Denince… ve Kısa Sınır Tanımaz.

    2014 Oberhausen Kısa Film Festivali Seçkisi: Sanatçı Filmleri kapsamında, "geriye ne kaldı?" sorusunu soran beş film gösterimi gerçekleştirilecek. Kısa Film Festivali’nin MuVi 2014 Video Klip Ödüllüleri seçkisinin eşliğinde sinematografiyle müziğin birleştiği bir parti de katılımcıları bekleyecek. Tüm dünyadaki canlandırma festivalleri arasında en iyiler arasına giren Canlı Rüyalar Festivali (Animated Dreams), bu sene özel bir seçkiyle Ankara Uluslararası Film Festivali’nde merhaba derken, Hilmi Etikan’ın Seçtikleri: “Kısa Film” Denince… seçkisi ise, İstanbul Uluslararası Kısa Film Festivali'ni düzenleyen Hilmi Etikan'n seçtiği başarılı kısa filmleri bir araya getiriyor.

    Sinemaseverlerle buluşacak son seçki, Kısa Sınır Tanımaz. Kısa film dalında Altın Palmiye adayı olan Yabancı Vücutlar ve Beatles saçının yaratıcısı sayılan Juergen Vollmer hakkındaki belgesel Romy, Ben Utangacım, gösterimler sonrası yönetmenleriyle seyircilerin buluşacağı seçki filmlerinden. Bir Zamanlar Bir İp’in yapımcısı Antonio Valente de Kısa Sınır Tanımaz seçkisi kapsamında soruları cevaplayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top