Hesabım
    26. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde 27 Nisan Pazartesi!

    İlk haftasonunu geride bırakan festival galalar ve kadın yönetmenlerin film gösterimleriyle devam ediyor...

    Geçtiğimiz hafta başlayan ve hızlı bir hafta sonu geçiren 26. Ankara Uluslararası Film Festivali pazartesi gününe de hızlı bir başlangıç yapıyor.

    Festivalin bugünkü programında Gerard Johnstone  yönetmenliğindeki Ev Hapsi (Housebound) 11:30 seansında, Büyülü Fener Kızılay Salon 1’de, seyredildiği festivallerde ilgi gören Aylak Vampirler (What We Do in the Shadows) ise 11:30 seansında, Büyülü Fener Kızılay Salon 2’de seyredilebilir.

    Yönetmenliğini Costa Botes ve Peter Jackson’ın beraber üstlendiği Unutulan Yönetmen (Forgotten Silver) ise 14:00 seansında, Büyülü Fener Kızılay Salon 2’de seyredilebilir. Yakın dönemin etkileyici yapımlarından Toprağın Tuzu ise 16:30 seansında, Büyülü Fener Kızılay Salon 1’de izlenebilir.

    Akşam gösterimlerinde ise yönetmenliğini Malgorzata Szumowska’nın üstlendiği Beden (Cialo)  21:45 seansında, Büyülü Fener Kızılay Salon 1’de ve İstanbul Film Festivali’nde yoğun ilgi gören 45 Yıl (45 Years), 21:30’da Büyülü Fener Kızılay Salon 2’de seyredilebilir.

    Dünyadan Kısalar kapsamında ise Romy, Ben Utangacım (Romy, Ich Bin Krank, yön: Andreas Grützner) 14:00 seansında, Büyülü Fener Kızılay Salon 2’de, yönetmen katılımıyla izlenebilir. Ayrıca Kısa Sınır Tanımaz 2 seçkisi, 14:00 seansında ve ardından Kısa Sınır Tanımaz 3 seçkisi  19:00 seansında, Büyülü Fener Kızılay Salon 4'de ücretsiz olarak izlenebilir.

    Söyleşiler

    Gösterimi yapılmayacak ancak yönetmen ve film ekibi katılımıyla söyleşisi gerçekleşecek filmler; Neden Tarkovski Olamıyorum? 16:30 seansında, Dağ Çiçeği (Vilika Kowu) ise 19:00 seansında, Büyülü Fener Kızılay Salon 2'de gerçekleşecek.

    Kino 2015

    Genciz. Güçlüyüz. (Wir sind jung. Wir sind stark., yön: Burhan Qurbani) filminin 19:00 seansında, Büyülü Fener Kızılay Salon 1’de, yönetmen katılımıyla Türkiye Galası gerçekleştirilecek.

    Uzak Köşeler

    Madam Phung’un Son Yolculuğu (Chuyến đi cuối cùng của chị Phụng, yön: Tham Nguyen Thi) – ise 21:30 seansında, Büyülü Fener Kızılay Salon 4’de izlenebilir.

    Askıdaki Biletinizi Unutmayın!

    Türk Eğitim Derneği (TED)’in tescilli sosyal sorumluluk projesi “Askıda Bilet Var”, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da daha çok seyircinin festivalle buluşmasını sağlıyor. TED ve Simtes İş Makinaları San. ve Tic. AŞ’nin satın aldığı biletlerle olanağı olmayan öğrenciler, festival boyunca her gün ilk üç seansta, filmleri Türk Eğitim Derneği’nin misafiri olarak izlemeye devam ediyor. Ayrıca dileyen herkesin istediği miktarda bileti askıya çıkarması da mümkün.

    Paraf karta bir alana bir bedava!

    Festival ana sponsoru Halkbank kredi kartı olan Parafkart sahiplerine özel bir kampanya sunuyor. Parafkart ile bir festival bileti alan seyirciye ikinci bilet bedava.

    Festivalin tüm program için tıklayın http://www.filmfestankara.org.tr/2015-program/

    Festival kataloğu için tıklayın: http://www.filmfestankara.org.tr/2015-katolog/

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top