Hesabım
    Bryan Singer'ın Mutant Sevdası Sona Eriyor!

    X-Men: Apocalypse ve Wolverine 3 ile birlikte Bryan Singer seriden çekilmeyi planlıyor.

    2000 yılında ilk X-Men filminin yönetmen koltuğuna oturarak, hem seriyi sinemaya taşıyan hem de çizgi roman uyarlamaları konusunda yepyeni bir dönemin başlamasına önayak olan Bryan Singer, sonrasında X-Men 2 filmini de perdeye taşımış ve örneğine ender rastlanır "iyi devam filmi" örneklerinden birine imza tamıştı.

    X-Men: Geçmiş Günler Gelecek ile birlikte, yeni mutant üçlemesinin de kaptan köşküne oturan Singer, bu üçlemeyi noktayacak isim oldu. El Mayimbe'nin haberine göre ise önümüzdeki yılın merakla beklenen uyarlamalarından biri olan X-Men: Apocalypse, Singer'ın el atacağı son X-Men filmi olacak. 

    Yönetmen koltuğuna James Mangold'un geçmesi beklenen yeni Wolverine filminin de Hugh Jackman'ın son projesi olacağı duyurulmuştu. X-Men serisinin son halkasında yer alması beklenen Hugh Jackman'ın adı ilk günden beri gündemde olmasına rağmen bu zamana kadar bu konuya kesin bir açıklama getirilmedi. 

    Son tahlilde, serinin final halkasıyla birlikte Jennifer Lawrence, projeden ayrılacağını belirtmiş, Hugh Jackman da mutantlıktan emekli olacağını duyurmuştu. Anlaşılan o ki Bryan Singer'ın da son filmin ardından mutant evreniyle ilişkisi kesileşecek gibi görünüyor. Tabi bu yaprak dökümü, önümüzdeki yıllarda Marvel'ın beyazperdede yarattığı öykü evreninin kapsamına dahil olacak yepyeni bir serinin ön hazırlığı da olabilir, kim bilir?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top