Hesabım
    Indiana Jones Dönüyor!

    Yılan hikayesine dönen devam halkasından müjdeli haber geldi!

    Bir süredir beklenen taptaze Indiana Jones müjdesi geçtiğimiz gün Lucasfilm tarafından resmi olarak duyuruldu. Vanity Fair'in haberine göre, fanların her geçen gün daha fazla fokurdattığı dedikodu kazanının içindekilerin tabaklara boşaltılma vakti geldi.

    Tabi 2013 yılında bu yana "ha geldi ha gelecek" bekleyişi sona ermiş olsa da Indy'i kimin perdeye taşıyacağı henüz kesinleşmedi. Geçtiğimiz yaz rolün Chris Pratt'a gidebileceği yazılıp çizilmiş, karizmaik aktör de bu rol için her zaman hazır olduğunu fakat kendisine henüz resmi bir teklifin gelmediğini belirtmişti. İlerleyen dönemlerde Bradley Cooper'ın da projede için geçmişti. Öte yandan yeni filmde Harrison Ford'un da yer alabileceği ayyuka çıkan dedikodular arasında. Lucasfilm henüz bu soruların hiç birine resmi olarak yanıt vermemiş olsa da, yapımcıların önümüzdeki günlerde gündemlerinde yer alan bazı isimlerle masaya oturması muhtemel görünüyor.

    Serinin bu beşinci halkasında yönetmen koltuğuna yeniden Steven Spielberg'ün geçeceği de doğrulanmış durumda. Eh! Bekleyelim ve görelim!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top