Hesabım
    Yenilmezler: Ultron Çağı Yönetmeni Joss Whedon, Twitter Tehditlerine Karşı Çıkıyor.

    Yenilmezler: Ultron Çağı filminin başarılı yönetmeni Joss Whedon, Twitter üzerinden aldığı ölüm tehditleri sonrası mecradan ayrılmaya karar verdi.

    Geçtiğimiz günlerde vizyona giren ve Marvel'ın en yüksek açılışı yapan ikinci filmi olarak tarihe geçen Yenilmezler: Ultron Çağı filmi cephesinden yeni haberler var. Filmin yönetmeni Joss Whedon ise filmin bazı fanatiklerinin yapımı yerden yere vurması ile epeyce üzüldü. Gelen bilgilere göre Whedon, resmi Twitter hesabı üzerinden hem tehditler almış, hem de intihar etmesini salık veren mesajlar ile karşılaşmış.

    Yönetmenin bu ağır saldırılara maruz kalmasının sebeplerinden birinin ise Black Widow karakterinin, filmdeki bir başka kahraman ile yaşadığı ilişki ve benzeri hikaye tercihleri. Whedon yapımdaki bu seçimlerinden dolayı bir kesim tarafından yereden yere vuruldu ve trollerin de hedefi haline gelmiş oldu.

    Ünlü yönetmen bu saldırıların karşısında daha fazla dayanamayarak, zararlı içeriğe sahip tweet'lerden uzak kalmak adına Twitter'dan uzaklaşacağını açıkladı. Böylece Twitter gibi mecralardaki tehdit ve sömürü halkasına da bir yenisi daha eklenmiş oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top