Hesabım
    Fantastic Beasts and Where to Find Them'in Başrolü Oscar Ödüllü Eddie Redmayne'e Emanet!

    Harry Potter evreninde geçen Fantastic Beasts and Where to Find Them filminin başrolü Oscar ödüllü Eddie Redmayne olabilir.

    Harry Potter roman serisinin yazarı J.K. Rowling'in, Potter evrenine ait bir başka hikayeyi paylaştığı eseri Fantastic Beasts and Where to Find Them bildiğiniz gibi kısa bir süre sonra beyazperde uyarlaması ile karşımızda olacak. Rowling'in tasarladığı kurgu karakter Newt Scamander'in "yazdığı" eserin film uyarlaması görünüşe göre başrolünde çok önemli bir ismi taşıyabilir.

    Geçtiğimiz dönemin Oscar ödüllü ismi Eddie Redmayne,Variety'nin haberine göre Fantastic Beasts and Where to Find Them adlı filmin başrolü için stüdyo ile görüşüyor. Bir süre önce gelen söylentiler ödüllü aktörün senaryoyu tamamlanmış haliyle görmeden cevap vermek istemediğini içeriyor ve durumun muallakta olduğunu bildiriyordu.

    Redmayne'in senaryonun son halini aldığı ve stüdyodan resmi olarak başrol için teklif götürüldüğü söylenirken, aktörün cevabı henüz belli olmamış.

    Fantastic Beasts and Where to Find Them filminin yönetmen koltuğunda ise Harry Potter filmlerinden birkaçını da yönetmiş olan David Yates var.

    Film 18 Kasım 2016'da vizyona girecek ve "belki" ikişer yıl ara ile ikinci ve üçüncü filmere de kavuşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top