Hesabım
    Yeni Tinkerbell: Reese Witherspoon!

    Güzel yıldız Tink filminde sevimli peri kızını perdeye taşıyacak!

    Yeni Peter Pan uyarlaması olan Pan'ın eli kulağındayken; Disney, aynı öykü evreninden bir başka sevilen karakterin de yeni solo projesine imza atmaya hazırlanıyor. THR'nin haberine göre Tinker Bell'in live action projesi olan Tink, önümüzdeki yıl çekimlerine başlanması planlanan bir diğer Tinker Bell filmi olacak!

    Disney, son yıllarda hem beyazperdeyi hem de televizyon ekranlarını Tinker Bell'siz bırakmadı! Bu sevimli karakterin yer aldığı birbiri ardına izlediğimiz animasyon filmlerin yanı sıra; live action filmler de gündeme gelmeye başladı. Melisa McCarthy'i başrolde izleyeceğimiz Twentieth Century Fox imzalı Tinker Bell filminden sonra Disney, kendi imzasını taşıyan bir live action filmi için kolları sıvadı.

    Güzel yıldız Reese Witherspoon, filmde sadece Tinker Bell'i ete kemiğe büründürmekle kalmayıp aynı zaman da filmin yapımcı koltuğuna da oturacak. J.M. Barrie'nin Peter and Wendy adlı eserinden perdeye uyarlanacak olan filmin kamera arkasına kimin geçeceğiyse henüz kesinleşmiş değil

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top