Hesabım
    Copolla'da Nakit Sıkıntısı

    Yönetmen eskilerden medet umuyor

    Francis Ford Copolla'nın, One From the Heart adlı filmi sonrası yaşamaya başladığı ekonomik sıkıntılar, yönetmeni belirli oranda eski yapımları üzerine piyasa çalışmalarına yönlendirmekte.

    The Associated Pres'e verdiği açıklamada, yönetmenin her yıl en az bir iş alması gerektiğini ve bu tarz işleyişin 80'li yıllarda çalışmakta olduğundan daha yoğun geçmek durumunda olduğunu söylüyor.

    66 yaşındaki usta yönetmen, ekonomik sorunlar nedeni ile 2003 yılında Apocalypse Now Redux'ı dünyada gösterime sokmuştu.Şimdi ise 1983 yapımı The Outsiders'ın DVD seyircisini hedef alarak ekonomik zorluklarını belirli oranda rahatlatmak istiyor.DVD içinde orjinal filmden 20 dakika daha fazla görüntü bulunmakta.

    1983 yılında gösterime giren The Outsiders, bir çok genç yeteneğin o dönemde parlamasına neden oldu.Ralph Macchio, Rob Lowe, Patrick Swayze, Emilio Estevez ve Tom Cruise filmde oynamış ve sonrasında yıldızları parlamış oyunculardı. Şimdi ise Copolla, onların oyunculuklarını konuşturdukları 1983 yapımı ile para arıyor.

    Bu projenin yanında yönetmen New York'un geleceğini anlatan ve gelecek tasviri olarak tanımlanan, Megapolis adlı filmi İçin de çalışmalarını sürdürmekte.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top