Hesabım
    Madonna Revolver'ı Savundu

    Revolver'a eleştirmenlerden sert yorumlar

    Guy Ritchie'nın eleştirmenlerce yerden yere vurulan son filmi

    Revolver'ı, ünlü yıldız Madonna savundu. Reuters'in haberine göre, Ritchie ve Madonna, eleştirmenlerin yorumları karşısında filmin Londra galasına geldiklerinde açıklamalarda bulundular.

    Filmde, Ritchie'nin her zamanki oyuncusu Jason Statham ve Ray Liotta oynuyor. Revolver, yönetmenin 2002'deki Madonna'nın oynadığı Swept Away'den sonraki ilk çalışması. Swept Away gişedeki başarısızlığından dolayı, İngiltere'de DVD'den satışa sunulmuştu.

    Madonna, film hakkındaki yorumunda, filmi çok beğendiğini, maço bir tavrı simgelediğini ve filmin cesur bir yapım olduğunu belirtti.

    Ritchie, 2000 yılı yapımı Snatch'den sonra büyük bir başarıya imza atamadı. Ritchie, açıklamasında, Revolver'ı seyirciler için yaptığını, eleştirmenlerin ne dediğinin öneminin olmadığını belirtti. Aynı zamanda Revolver hakkında eleştirmenlerin ne yazdığını da bilmediğini çünkü eleştirmenlerin eleştirilerini okumadığını sözlerine ekledi.

    The Guardian, Revolver için, yönetmenin sinema izleyicisinin başından aşağıya bir çuval dolusu ıslak kum döktüğü yorumunda bulunmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top