Hesabım
    Yılın Filmi Macbeth'ten Türkçe Altyazılı Teaser Yayınlandı!

    Bu yılın en çok merak edilen yapımı Macbeth'ten Türkçe altyazılı teaser tüm dünya ile yanı anda internet ortamında paylaşıldı!

    İki başarılı oyuncu Marion Cotillard ve Michael Fassbender'ı bir araya getiren film Macbeth'ten Türkçe altyazılı teaser bugün itibariyle yayınlandı! İngiliz yazar William Shakespeare'in unutulmaz eserinden beyazperdeye uyarlanan filmde güç uğruna gözünü hırs bürümüş bir adamın krallığa doğru yolculuğunun hikayesi anlatılıyor. 

    Kral Duncan'ın ordusunda asker olan ve çok önemli bir savaşı kazanan general Macbeth savaştan hemen sonra karşılaştığı üç kahinin de kral olacağını söylemesi üzerine bu sinsi düşüncelerden kurtulamaz ve hırslı karısının da onu yönlendirmesiyle tahta geçmek için kendi kralını öldürür. Bununla da yetinmeyen Macbeth etrafındaki herkesten şüphe duymaya başlar, gittikçe paranoyaklaşır ve bir türlü kurtulamadığı hırsı onu mahveder.

    Bugüne kadar birçok yönetmen tarafından çekilen Macbeth'i bu kez yönetmen Justin Kurzel yorumluyor. Başarılı filmin senaryosu Jacob KoskoffMichael Lesslie ve Todd Louiso'ya ait. Bugüne kadar yapılmış en çarpıcı ve vahşi Shakespeare adaptasyonlarından biri olarak gösterilen Macbeth için Cannes’daki dünya prömiyerinden sonra “Görsel şölen”, “İhtişamlı savaş sahneleri göz kamaştırıyor” gibi yorumlar yapıldı.

    2016 Oscar Ödülleri’nde pek çok dalda adaylığına şimdiden garanti gözüyle bakılan Macbeth ülkemizde kış aylarında vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top