Hesabım
    Queen Of The Desert'ten Türkçe Altyazılı Fragman İlk Kez ve Sadece Beyazperde.com'da!

    Dünkü görsellerinin ardından filmin Türkçe altyazılı fragmanı da paylaşıldı!

    Dün taze fotoğrafları paylaşılan Queen Of The Desert filminin ilk Türkçe altyazılı fragman videosunda bugün itibariyle yayınlandı! Videoyu şuan Türkiye'de ilk kez ve sadece Beyazperde.com'da izleyebilirsiniz!

    Başroldeki Nicole Kidman'ın yanı sıra kadrosunda James FrancoRobert PattinsonDamian Lewis ve Jenny Agutter gibi başarılı oyuncuları seyredeceğimiz yapım, tarihi bir figür olan İngiliz macerasever ve gezgin Gertrude Bell'in gerçek hikayelerinden beyazperdeye uyarlandı. Biyografi türündeki yapımın yönetmenliğini ve senaristliğini Alman yönetmen Werner Herzog'un üstlenirken, filmin Berlin Film Festivali'nde dünya prömiyerini gerçekleştirdiğini de ekleyelim.

    Meraklı ve maceracı bir kadın olan Gertrude, ülkesi İngiltere'nin dışındaki yaşamları merak eder ve elçilikte görevli olarak Tahran'a tayin edilmesini sağlar. Fakat burada mesai arkadaşı, elçilik sekreteri Henry Cadogan'a (Franco) aşık olur. Şimdi hayat boyu sürecek bu macerada yolu  T.E. Lawrence (Pattinson) ve Osmanlı İmparatorluğu'nda görevli asker Charles Doughty-Wylie (Lewis) ile de kesişecektir...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top