Hesabım
    Büyük Tuzak (Colt 45) Türkçe Dublaj ile Bu Cuma Sinemalarda!

    Aksiyonseverlerin merakla beklediği filmin yaz vizyonunun heyecan uyandıran yapımlarından! Filmin yerel posterinin yanı sıra yapıma dair bilinmeyen detaylar haberimizde!

    Bu cuma ülkemizde vizyona girmek için geri sayan, Fransız aksiyonu Büyük Tuzak (Colt 45)  filminin yönetmen koltuğunda Fabrice Du Welz oturuyor. Filmin öne çıkan rollerinde ise Fransız sinemasının Gérard LanvinJoeyStarrYmanol Perset gibi önemli isimlerini seyredeceğiz. 

    Peki Büyük Tuzak (Colt 45) filmine dair bunları biliyor musunuz?   

    • Filmin bütçesi 12 milyon Euro; Fransa dağıtımcısı ise Warner Bros.
    • Filmin görüntü yönetmeni, daha önce ‘‘Spring Breakers’’ ve ‘‘Enter The Void’’ gibi filmlerde yer almış Benoît Debie. Filmin seti ise ‘‘Lord of War’’da da görev alan Jean-Vincent Puzos imzasını taşıyor. 

    •  Filmin dövüş uzmanları Mick Gould ve Olivier Schneider daha önce ‘‘Public Enemies’’, ‘‘Taken’’, ‘‘Collateral’’, ‘‘Rust and Bone’’, ‘‘Prophet’’ gibi filmlerde görev almıştı. 

    Silah olarak Colt 45:

    • Bir silah olarak Colt 45’in tarihçesi 19. yüzyıla dayanıyor. Silah, ilk olarak Colt firması tarafından kendisine özel 0,45 inç çapında bir mermi üretilmesi sonucunda 1873 yılında üretilmiş.

    Oyuncular hakkında:

    • Büyük Tuzak’te Kumandan Christian Chavez olarak  karşımıza çıkan César ödüllü aktör Gérard Lanvin Fransa’nın en prestijli oyuncularından. Lanvin, daha önce Devlet Sırrı, Zor Hedef ve Bir Mafya Hikayesi’yle sinemalarımızda boy göstermişti.

    • Milo rolündeki Joey Starr’I daha önce Aşkın Ömrü 3 Yıldır ve Ölümsüz gibi filmlerde görmüştük. Starr aynı zamanda albümleri satış rekorları kıran bir rap şarkıcısı.

    İyi bir nişancıda bulunması gereken özellikler:

    Sabır, disiplin, gözlem yeteneği, ne zaman ateş edip ne zaman etmeyeceğini seçebilme yeteneği: 

    “Tek atış, tek ölüm”

    İzleyenlere Fransız Polis Teşkilatı’nın içerisinde yaşanan güç savaşlarının perde arkasını gösterecek olan Büyük Tuzak (Colt 45) , Fransız filmlerinde pek sık rastlamadığımız bir biçimde hem orijinal dilinde altyazılı hem de Türkçe dublaj seçeneği ile 3 Temmuz Cuma gününden itibaren gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top