Hesabım
    Marvel ve Sony'nin Örümcek Adam'ının Halası Bulundu!

    Yeni "May Hala" kim olacak?

    Marvel ve Sony işbirliğiyle hayata geçirilen yeni Spider Man projesi, başrolü Peter Parker'ın ardından onu büyüten May Hala için de karara vardı. 

    Variety'de yer alan habere göre “Kıyamet Günü / The Impossible”ın genç oyuncusu Tom Holland'ın Örümcek Adam'ı canlandıracağı yapımda, 1992 yapımı "Kuzenim Vinny / My Cousin Vinny" filmindeki performansıyla Oscar ödülü kazanan oyuncu Marisa Tomei de May Hala'ya hayat verecek. Sony ve Marvel yetkililerinin birçok genç oyuncuyla yaptığı görüşmeleri içeren uzun bir eleme sürecinin sonunda geçtiğimiz hafta Holland'a teklif yapıldığı biliniyordu. Yeni Örümcek Adam projesi genellikle drama ve romantik komedilerde yer alan Tomei için de farklı bir proje olacak.

    Filmin yönetmen koltuğunda "Clown"ın yönetmeni Jon Watts oturacak. Watts, birçok film eleştirmeni tarafından beklenmeyen bir seçim olarak değerlendirilmişti. Proje için senarist arayışı ise hala devam ediyor. Filmin çekimlerinin gelecek yıl başlayacağı belirtilirken, yapım ekibinin filmde yer alacak oyuncuların başka projeleriyle çakışma yaşamaması için kadroyu bir an önce tamamlamak istediği ifade ediliyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top