Hesabım
    Deadpool'dan İlk Fragman Geldi!

    Merakla beklenen süper kahraman filmi "Deadpool"un ilk fragmanı Comic-Con'da yayınlandı!

    İçinde bulunduğumuz dönemde beyazperdedeki hakimiyeti tartışılmaz olan Marvel'ın merakla beklenen yapımlarından "Deadpool", fragmanı ile hayranları hayal kırıklığına uğrattı. Görüntü kalitesi oldukça düşük olan ve bulanıklık sebebiyle belirsiz halde yayınlanan fragman filmin meraklıları tarafından üzüntüyle karşılandı.

    Filmin başrol oyuncusu Ryan Reynolds'ın paneli sırasında yayınlanan video kısa sürede internete düştü. Reynolds videoyla ilgili açıklama yapmak adına resmi Twitter hesabından "Her ne kadar burada Deadpool'un tam bir fragmanını göstermek istesem de henüz görsel efektleri tamamlamadık. 3 hafta içerisinde sizlere bir şeyler gösterebiliriz" yazdı.

    Panelde "Deadpool" filminin çizgi roman serisine ne kadar sadık kalacağı konusundaki soruları da yanıtlayan oyuncu, "Bu film benim gördüğüm en sadık çizgi roman uyarlaması. +18 Deadpool filmi bir yana, ben stüdyonun bir Deadpool filmi yapmamıza izin vermesini bile bir mucize olarak görüyorum" diye konuştu. 

    Reynolds 2011 yılında "Yeşil Fener / Green Lantern" filminde de bir süper kahramanı canlandırmış, ancak pek çok eleştirinin hedefi olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top