Hesabım
    Stephen King projesine yeni yönetmen!

    Stephen King'in romanından uyarlanan kült korku filmi "O / It" için yeni yönetmen arayışı nihayet son buldu!

    New Line bünyesinde beyazperdeye uyarlanacak olan korku mini dizisi "O / It", yeni yönetmenine kavuştu. Filmin yönetmeni olarak, 2013 yılında Guillermo del Toro'nun da yapımcıları arasında yer aldığı korku filmi "Mama"nın yönetmeni olarak akıllarda yer eden Andy Muschietti ile anlaşmaya varıldığını açıklandı.

    1990 yılında yayınlanan ve çocukları katili palyaço kılığa girmiş bir şeytanla, 7 dışlanmış çocuğun mücadelesini anlatan 2 bölümlük mini dizi Stephen King'in aynı adlı romanından ekranlara uyarlanmıştı. Mini dizinin ekranlarda gösteriminin ardından "Pennywise" isimli katil palyaço karakteri, en korkunç film karakterleri sıralamalarında daimi yerini almıştı. 

    Muschietti'den önce anlaşmaya varılan yönetmen Cary Fukunaga, bütçe sıkıntıları yüzünden projeden ayrılmıştı. Fukunaga'nın ayrılmasından önce katil palyaço rolü için "Labirent: Ölümcül Kaçış / The Maze Runner" filminden tanıdığımız 22 yaşındaki oyuncu Will Poulter düşünülmüş, ancak yönetmenin ayrılmasıyla anlaşma havada kalmıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top