Hesabım
    Amerika Box Office'in Kahramanı Ant-Man Oldu

    10 - 17 Temmuz haftasının Amerika box office verileri açıklandı!

    Marvel'ın beyazperde egemenliği hiç hız kesmeden devam ederken bu hafta Amerika box office sonuçları da bunun en büyük kanıtı oldu. 58 milyon dolarlık açılışıyla beklenenin biraz altında kalan "Ant-Man", açılışını 1. sıradan yapan 12. Marvel yapımı oldu. 3,856 sinemada vizyona giren film Paul Rudd'un oyunculuğu ve fantastik konusuyla dikkati çekiyor.

    7'den 70'e herkesin sevgilisi haline gelen "Minyonlar / Minions" 2. haftasında %57 düşüşle listenin 2. sırasında yer alıyor. 115.7 milyon dolar gişe yapan animasyon film, 2. haftalarında %40 oranında düşüş yaşayan "Çılgın Hırsız / Despicable Me" ve "Çılgın Hırsız 2 / Despicable Me 2" filmlerine oranla daha düşük bir seyir izliyor.

    Başrollerini Amy Schumer, Bill Hader ve Brie Larson'ın paylaştığı "Trainwreck" box office listesinde 30.2 milyon dolarla 2. sırada yer alıyor. Beğenilen komedi filminin izleyici kitlesinin %66 bayan seyircilerden oluştuğu da bir dipnot. Listenin 4. sırasında 11,660 milyon dolar gişesiyle vizyondaki 5. haftasına giren animasyon filmi "Ters Yüz / Inside Out" yer alıyor. Yeni dinozor türleri ve aksiyonu azalmayan senaryosuyla vizyondaki 6. haftasında 11.400 milyon dolar gişe yapan, listenin 5. sırasındaki "Jurassic World"ü takiben, 3. haftasında %61'lik bir düşüş yaşayan 5,400 milyon dolar gişeli "Terminatör: Genesis / Terminator: Genisys" geliyor.

    Listenin devamı ise şu şekilde; 7. sırada 4,500 milyon dolar gişeyle "Striptiz Kulubü / Magic Mike"ın devam filmi "Striptiz Kulübü 2 / Magic Mike XXL" yer alıyor. 8. sırada 4 milyon dolarlık gişesiyle korku yapımı "Darağacı / The Gallows" yer alırken, 9. sırada vizyondaki 4. haftasına giren 2,700 milyon dolar gişeli "Ayı Ted 2 / Ted 2" ve 10. sırada Ian McKellen'ın Sherlock Holmes rolünü üstlendiği "Mr. Holmes" filmi yer alıyor.

    ABD gişe verileri için tıklayın! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top