Hesabım
    Aç Kalpler Filminin Açılış Sahnesi Türkçe Altyazılı İlk Kez ve Sadece Beyazperde.com'da!

    7 Ağustos'ta vizyona girecek filmin ilk sahnesini buradan izleyebilirsiniz!

    Ülkemizde 7 Ağustos Cuma günü sinemaseverlerle buluşacak olan Aç Kalpler filminin Türkçe altyazılı özel videosu ilk kez ve sadece Beyazperde.com'da! Yukarıda seyredebileceğiniz açılış sahnesinde filmin baş karakterleri olan Jude ve Mina'nın bir restorant tuavletinde kilitli kalış anına tanık oluyoruz.. 

    Yönetmenliğini ve senaristliğini Saverio Costanzo üstlendiği başrollerde ise Adam Driver ve Alba Rohrwacher'ın yer aldığı yapım, Venedik Film Festivali’nde hem En İyi Erkek Oyuncu hem de En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanarak oyuncularının başarısını perçinlemişti. Marco Franzoso'nun romanından uyarlanan yapım, birbirlerine ilk görüşte aşık olan bir çiftin farklı gelişen ilişkisini beyazperdeye taşıyor. 

    Jude ve Mina New York’ta tesadüfen tanışıp, birlikte olmaya başlarlar. Birisi hareketli bir kişiliği diğeri sakinliğe ile öne çıkan bu çift ilişkilerini evliliğe kadar taşır. Fakat aralarındaki esas fikir ayrılığı ilk bebekleri dünyaya geldiğinde ortaya çıkacaktır. Vegan beslenmeye takıntılı olan Mina kendi beslenme diyetini bebeğe uygulamak ister ama bu durum Jude tarafından kabul edilebilir değildir! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top