Hesabım
    Jack Sparrow'un Can Dostu Artık Jackie!

    "Karayip Korsanları" serisinin sevilen karakteri Kaptan Jack Sparrow'u canlandıran Johnny Depp bebek bir yarasayla arkadaş oldu

    Fantastik sinemanın sevilen serilerinden "Karayip Korsanları / Pirates of Carabbean"da maceraları anlatılan Kaptan Jack Sparrow'u canlandıran deneyimli oyuncu Johnny Depp, soyları tehlike altında olan yarasalara dikkat çekmek için yeni bir arkadaş edindi.

    Serinin 5. filminin çekimleri için bulunduğu Avustralya'da Yarasa Kliniği ve Yaban Hayat Travma Merkezi'ni ziyaret eden oyuncu, Jack Sparrow kostümüyle gittiği klinikte yetim kalmış bebek bir yarasayla oldukça ilgilendi. Yavru yarasanın bakım masraflarını üstlenen Depp, yarasanın ismini Jackie koydu. Depp'in yarasayı biberonla beslerken bir videosunu paylaşan klinik, "Johnny Depp'in gösterdiği dürüst ilgi ve yarasalara dikkat çekebilmemiz için bize yardım etmesi harikaydı." diye belirtti.

    Serinin son filmi "Karayip Korsanları 5: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz / Pirates of Carabbean: Dead Men Tell No Tales" 7 Temmuz 2017 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top