Hesabım
    George RR Martin; "Marvel Kötü Adamları Hep Aynı"

    Fenomen seri "Game of Thrones"un yaratıcısı George RR Martin Marvel kötü karakterlerinin sıkıcı ve yüzeysel olduğunu söyledi

    Sevilen seri "Game of Thrones"un yaratıcısı George RR Martin  bloğunda yayınlandığı "Me and Ant-Man" isimli incelemesinde bütün Marvel kötü adamlarının, Marvel kahramanlarıyla aynı güçlere sahip olduğunu belirtti.

    Paul Rudd'un başrolünü üstlendiği son Marvel yapımı "Ant-Man" için yazdığı eleştiri de The Hulk, Spider-Man ve Iron Man gibi örnekleri de inceleyen ünlü romancı, "Marvel'ın kötü adam karakterlerine kahramanlarıyla aynı güçleri vermesi geleneğinden sıkıldım. Hulk, kendisinin kötü bir versiyonu olan  Abomination ile savaştı. Spider-Man kendisinin kötü bir versiyonu olan Venom ile savaştı. Iron Man kendisinin kötü bir versiyonu olan Ironmonger ile savaştı. Bu çok sıkıcı. Ben kahraman ve kötü adamın tamamen bambaşka özelliklere sahip olduğu daha çok film istiyorum. Bu aksiiyon filmlerini daha ilginç kılacaktır" diye belirtti.

    "Ant-Man"i en beğendiğin Marvel filmlerinden biri olarak tanımlayan Martin, "Bence filmde dengeli ölçüde bir senaryo, karakter, mizah ve aksiyon vardı. Bazı yorumlar bunun en iyi Marvel filmi olduğunu belirtiyor. Ben buna katılmıyorum. Ancak Tobey McGuire'ın Örümcek Adam'ından sonra ikinci gelebilir" diye belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top