Hesabım
    Woody Allen: "Amy Schumer Benden Daha İyi"

    Kült komedi yönetmenlerinden Woody Allen, son filmi ile olay yaratan oyuncu Amy Schumer'ın kendisinden daha başarılı bir komedyen olduğunu söyledi

    Komedinin kült isimlerinden Woody Allen, "Trainwreck" filminin yıldızı Amy Schumer hakkında iddialı açıklamalarda bulundu. Schumer'ın kendisinden daha iyi bir komedyen olduğunu söyleyen emektar yönetmen, günümüz komedyenlerine bakışı hakkında da dürüst açıklamalar yaptı.

    Schumer'ı komik bulduğuu söyleyen ancak henüz "Trainwreck" filmini izlemediğini açıklayan Allen, "Bir komedyen olarak tüm komedyenlere muazzam bir hayranlığım ve saygım var. Eskiden 'Ben harikaydım, şimdi bir sürü komedyen var ve hepsi ikinci sınıf' diye düşünürdüm. Fakat şimdi kablolu yayına bakıyorum ve 'Tanrım, ben bu insanların yarısı kadar bile iyi değilim' diye düşünüyorum. Onlara çok büyük bir saygım var. Amy Schumer da dahil onca insanın benden ne kadar iyi olduklarını görmek harika bir şey" diye konuştu.

    Schumer'ın gişe rekoru kıran yeni komedi filminde, Allen'ın 1979 yapımı "Manhattan" filmindeki Diane Keaton'la sahnesine de gönderme yapılıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top