Hesabım
    Toronto Film Festivali'nin Programı Açıklandı!

    40. Toronto Uluslararası Film Festivali açılışını Jean-Marc Vallée’nin “Demolition"ıyla yapacak!

    Başrollerini Jake Gyllenhaal ve Naomi Watts'ın üstlendiği "Demolition" filmi festivalin açılış filmi olarak belirlendi. Yönetmenliğini Jean-Marc Vallée'nin üstlendiği filmin yanı sıra Ridley Scott’ın yönetmenliğini üstlendiği Matt Damon filmi "Marslı / The Martian" ve Michael Moore'un “Where to Invade Next” filmi de ilk kez seyirci önüne çıkacak.

    Festivalde gösterimi yapılacak olan 30'dan fazla filmin içinde Tom Hooper'ın yönetmenliğini üstlendiği, Eddie Redmayne’in cinsiyet değiştiren bir ilham perisini canlandırdığı “The Danish Girl”, Brian Helgeland'ın yönetmenliğini üstlendiği ve Tom Hardy'nin mafya tarihinin önemli karakterlerinden Kray Kardeşler'i canlandırdığı “Legend", Johnny Depp'in başrolde yer aldığı Scott Cooper filmi “Kara Düzen / Black Mass" de yer alıyor. 

    Merakla beklenen Wayne Blair'ın yönetmenliğinde başrollerini Adrien Brody ve Salma Hayek'in paylaştığı dram filmi “Septembers of Shiraz” ile Jocelyn Moorhouse’ın yönetmenliğini üstlendiği Kate Winslet'ın moda dahisi rolünde boy gösterdiği “Düşlerin Terzisi / The Dressmaker” filmleri de festivalin ilk gösterim yapacak filmleri arasında.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top