Hesabım
    "Adana İşi" 24 Eylül'de Vizyona Giriyor!

    Yerli komedi yapımı "Adana İşi" dürüst hırsızların, asabi kadınların ve yerli mafyaların dünyasına bir yolculuk yapıyor!

    Şimşek ve Maksut’un hiç istemeden bir banka soymasıyla başlayan, hayatlarının aşklarıyla karşılaşmasıyla devam eden maceralarını anlatan "Adana İşi" filmi 24 Eylül'de vizyona giriyor. 

    Hayatlarına giren herkesin hayatına bir şeyler kattıktan sonra hemen herkesten kazık yiyerek mafyanın eline düşen ikilinin derteri burada bitmeyecektir. Banka müdürünün parayı geri almak için polis yerine Türkiye’ nin en psikopat ve şiddet eğilimli kadınına başvurmasıyla karışan durumlar, ikilinin mafyadan kız kaçırmasıyla iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. İçinde bolca macera, bolca tesadüf ve bolca iyiliğin geçtiği film iki dürüst hırsızın farkında olmadan hayatları boyunca kendilerine ızdırap olmuş bankacılardan intikam alışını anlatıyor.

    Başrollerinde Murat Akkoyunlu, Ceyda Ateş, Melih Selçuk ve Aylin Aslım'ın bulunduğu komedi filminde usta oyuncular Erkan Can, Yılmaz Gruda, Füsun Demirel ve Ezel Akay da kadroda yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top