Hesabım
    The Young and Prodigious T.S Spivet Filminden Taze Fragman Geldi!

    Ünlü Fransız yönetmen Jean Pierre Jeunet’in, Relf Larsen’in kitabından beyazperdeye uyarladığı The Young and Prodigious T.S. Spivet filminden yeni bir fragman yayınlandı!

    Oyuncu kadrosunda Helena Bonham Carter, Kyle Catlett ve Judy Davis gibi isimlerin yer aldığı, yaklaşık 2 yıl önce çekimleri tamamlanan ve ilk olarak 28 Eylül 2013 tarihinde Donostia-San Sebastián Uluslararası Film Festivali’nde Avrupalı sinemaseverlerin beğenisine sunulan Young and Prodigious T.S Spivet, arapsaçına dönen vizyon belirsizliğinden nihayet kurtuldu.

    DVD satışları 2014 yılının başlarında başlayan filmin vizyon tarihi henüz belli değildi. Filmin dağıtımcısı The Weinstein Company şirketi, Avrupalıların ve DVD izleyicilerinin zaten iki yıl önce izleme imkanına ulaştığı filmin yeni bir fragmanını yayınladı. Amerika’da geçtiğimiz Cuma vizyona giren filmin bu son dakika fragmanının, zaten DVD satışları olan ve iki yıl önce çoğu kişinin izleme şansına eriştiği bir filme ait olduğu düşünüldüğünde pek de heyecanla karşılandığı söylenemez.  Filmin Türkiye’de vizyona girip girmeyeceği ise henüz belirsiz.

    Film; T.S. Spivet adlı bir çocuğun, Montana'daki bir çiftlikte ailesiyle yaşarken bir gün Smithsonian müzesinden beklenmedik bir telefon almasıyla başlayan hikayesine odaklanır. Müzeden gelen telefonda Spivet’in son yaptığı keşfin prestijli Bair Ödülü'ne layık görüldüğü söylenir. Ödül törenine davet edilen Spivet’in ekzantirik maceraları böylece başlamış olur.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top