Hesabım
    J.J Abrams, Star Wars 7 Setinde Sakatlığın Eşiğinden Dönmüş!

    Star Wars 7'nin yönetmeni J.J Abrams, geçtiğimiz yıl sette başına gelen talihsiz bir olayı anlattı.

    Mission Impossible 3 , Super 8 ve Star Trek filmlerinin yönetmeni J.J Abrams, Jon Stewart’ın Daily Show programında Star Wars 7 setinde başına gelen talihsiz bir olayı anlattı. Geçtiğimiz senenin başlarında Harrison Ford’un sette sakatlandığına dair çıkan haberlerde aslında J.J Abrams da kalıcı bir sakatlığın kıyısından dönmüş. Sette meydana gelen bir kazada Harrison Ford’’a yardım etmeye çalışan J.J Abrams’ın L4 omurga kemiği ciddi bir şekilde zedelenmiş. Abrams, geçtiğimiz günlerde Daily Show programının konuğuydu ve o günkü olay hakkında şunları dile getirdi:

    "Harrison ve ben filmin bir sahnesinin çekimindeydik. Yukarı ve aşağı açılıp kapanan hidrolik bir kapı vardı.Harrison kapının altında sıkıştı ve bileği 90 derece ters döndü. Kapı onun üzerine düşmüştü ve ben ona yardım etmek için kapıyı kaldırmaya çalıştım çünkü nazik bir adamımdır. Tam kapıyı kaldırmaya çalıştığımda sırtımda bir kütürtü hissettim. Birkaç gün sonra bir doktora gittim ve doktor L4 omurumu çok ciddi bir şekilde zedelediğimi söyledi."

    Umarız daha fazla aksilik olmaz ve Star Wars 7, planlanan tarihte izleyicisiyle buluşur. Filmin, 18 Aralık 2015 tarihinde Türkiye'de vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top