Hesabım
    Yerli Box Office Ethan Hunt'a Teslim Oldu!

    Geçtiğimiz haftasonunun yerli box office rakamları ülkemizde en çok izlenen filmleri belirlendi!

    boxofficeturkiye.com'un haftalık Türkiye box office sonuçları bu haftasonu Türkiye'de en çok seyirci çeken filmin sevilen aksiyon serisinin son fiilmi "Görevimiz Tehlike 5 / Mission: Impossible - Rogue Nation" olduğunu gösterdi. Film ilk haftasında 143.592 seyirci çekerken, listenin 2. sırasında Marvel'ın başarılı yapımlarından "Ant-Man" yer aldı. Paul Rudd'un başrolünü üstlendiği fantastik yapım geçtiğimiz haftasonunda 34.029 seyirciye ulaştı. 3. haftasını geride bırakan Marvel yapımının hemen arkasında ise yerli korku yapımı "Deccal" yer aldı. Beğenilen yerli film 2. haftasonunda 23.658 seyirci çekti.

    Listenin 4. sırasında ise ilk haftasında 18.024 seyirci toplayan eğlenceli animasyon filmi "Kahraman Miçolar / Ooops! Noah is gone..." yer aldı. Nuh'un gemisi parodisi olan animasyon yapımın ardından ise 5. sırada yer alan "Siccin 2" geliyor. Yerli korku yapımı 4. haftasında 15.939 seyirciye ulaştı. Cara Delevingne'in başrolünü üstlendiği romantik yapım "Kağıttan Kentler / Paper Towns" ise 2. haftasında 13.894 seyirciye ulaşarak 6. sıraya yerleşti. Yerli box office listesinin 7. sırasında ise sevilen animasyon film "Ters Yüz / Inside Out" yer alıyor. Viizyondaki 7. haftasına giren eğlenceli yapım geçtiğimiz haftasonu 8.687 seyirci topladı.

    Listenin devamı ise şu şekilde; 8. sırada 7.229 seyirci ile vizyondaki ilk haftasını kutlayan yerli tarih-dram yapımı "Darbe" filmi, 9. sırada yıldızlı kadrosu ile 2. haftasında 6.702 seyirci çeken romantik yapım "İki Aşk Arasında / How To Make Love Like An English Man" ve 10. sırada da vizyondaki 6. haftasında 6.369 seyirciye ulaşan aksiyon-bilim kurgu flmi "Terminatör: Genisys" yer alıyor.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top