Hesabım
    Haftanın DVD'leri Raflardaki Yerlerini Aldı!

    Bu hafta sinema keyfinize keyif katmak için As Sanat imzalı 5 DVD film raflarda sizleri bekliyor!

    As Sanat bugün itibariyle sinema keyfinize keyif katmak için tam 5 yeni filmi piyasaya sürdü. Raflarda yerlerini alan bu 5 yeni DVD ile beyazperdeyi evinize taşıyabilirsiniz.

    Fizik dahisi Stephen Hawking'in biyografik filmi "Her Şeyin Teorisi / The Theory of Everything" Oscar ve Altın Küre'de ödüle layık görülmüş bir yapım. Hawking'in, Cambridge Üniversitesi’nde okuyan genç bir öğrenci olduğu zamandan dünya çapında tanınmasına kadarki süreyi işleyen yapımda başrolleri Eddie Redmayne ve Felicity Jones üstleniyor.

    As Sanat'ın sizlere DVD'sini sunduğu bir diğer yapım ise dram filmi "Effie Gray" oldu. 19. yüzyıl İngilteresi’nde geçen film, sanat eleştirmeni John Ruskin (Greg Wise), genç eşi Effie Gray (Dakota Fanning) ve ressam John Everett Millais (Tom Sturridge) arasındaki aşk üçgenini konu ediniyor.

    "Grinin Elli Tonu" serisi hiç şüphesiz dönemimizin en ses getiren roman serilerinden biri. Beyazperde uyarlaması da bir o kadar dikkat çekici. İş adamı Christopher Gray ve masum genç kız Anastasia Steele arasındaki çalkantılı ve tutkulu aşkı işleyen yapımın başrollerinde ise Jamie Dornan ve Dakota Johnson yer alıyor.

    "Parti Savaşları / Legacy" de yeni DVD listesinde yer bulan filmlerden biri. 2015’in İngiliz gençlik komedisinde "Uzaylıların Şafağı" filminin sevilen oyuncusu Franz Drameh başrolde yer alıyor. Film yılın en büyük partisine kabul edilmeyen bir grup gencin kendi çılgın partilerini düzenlemelerini konu alıyor.

    Listenin son filmi ise savaş-dram filmi "Boyun Eğmez / Unbroken" oldu. Beyazperdede Jack O'Connell'ın canlandırdığı Louis Zamperini'nin gerçek yaşam öyküsünün anlatıldığı ve Laura Hillenbrand'ın kaleme aldığı kitaptan uyarlanan filmin yönetmenliğini oyuncu Angelina Jolie üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top