Hesabım
    Charlize Theron, Mad Max: The Wasteland İçin Konuştu!

    Charlize Theron, Mad Max: Fury Road ‘ın muhtemel devam filmi Mad Max: The Wasteland için konuştu: “Henüz herhangi bir anlaşma imzalamadım.”

    George Miller imzalı "Mad Max:Fury Road", geçtiğimiz aylarda vizyona girmiş, sinemaseverlerin hafızalarına altın harflerle kazınmış ve gişeleri altüst etmeyi başaran bir film olmuştu. Uzun yıllardan sonra George Miller, bir aksiyon filminin nasıl çekilmesi gerektiğini tüm meslektaşlarına da kanıtlamıştı.

    1979 yılında başlayan "Mad Max" macerası, 1981 ve 1985 yıllarında devam filmleriyle bir üçleme meydana getirmiş, bu filmlerin de yönetmenlik koltuğunda yine George Miller oturmuştu. Miller, tam 30 yıl sonra "Mad Max"i tekrar çekmeye karar verdiğinde başrolde bu sefer Mel Gibson değil, son dönemlerin yükselen yıldızı Tom Hardy yer aldı. Peki ya Furiosa kim olmalıydı? Tabii ki Charlize Theron’dan başkası değil. Indiewire’ın haberine göre henüz resmi bir açıklama olmasa da Warner Bros, Tom Hardy ile geri kalan iki film için de anlaşmaya vardı fakat USA Today’e konuşan Charlize Theron ise henüz bir anlaşma imzalamadığını ve devam filminden haberi dahi olmadığını söyledi.

    "Mad Max:Fury Road"ın devam filminin çekimine dair henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da gişe başarısı göz önünde tutulduğunda Warner Bros’un, Charlize Theron'un da yer alacağı muhtemel bir üçlemeyle karşımıza çıkma olasılığı oldukça yüksek gibi görünüyor.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top