Hesabım
    Ron Perlman "Hellboy 3"ü İstemiyor!

    Del Toro'nun sevilen serisi Hellboy'un başrolü Ron Perlman, serinin 3. filmi olmasını istemediği açıkladı

    Ünlü yönetmen Guilermo Del Toro'nun yönetmenliğini ve senaryosunu üstlendiği sevilen seri Hellboy'un 3. filmi için umutlar azalıyor. Ron Perlman'ın başrolünü üstlendiği ilk iki filmin ardından serinin üçüncü filmi için bekleyişe giren hayranların yıllardır süren bekleyişleri hala cevapsız kalmaya devam ediyor.

    Bir boyut kapısı ile cehennemden gelen Hellboy karakterinin maceralarını anlatan çizgi roman serisinden uyarlanan serinin başrollerinde Ron Perlman, Selma Blair ve Doug Jones bulunuyordu. Serinin 3. filminin çekilememesinin sebebi olarak da yıllarda başroldeki Perlman'ın uzun makyaj sürelerinden kaçınmaak için projede yer almak istemediği öne sürülmüştü. Oyununun 65 yaşına gelmiş olması da Hellboy karakterini canlandıramayacak olduğu iddiasını doğurmuştu. En sonunda konuya dair Perlman'dan bir açıklama geldi.

    Slashfilm'e yaptığı açıklamada konuya açıklık getiren oyuncu "Bu konuyu açıklığa kavuşturalım. Hellboy 3 filmini yapmak istemiyorum. O makyajın uygulanması ve çıkarılması tam bir eziyet. Ama hikayeyi bitimek konusunda sorumluluk hissediyorum. Hepsi bu" diye konuştu. Del Toro'nun yönetmenliğini üstlenmesi şartıyla tekrar projede yer alabileceğini açıklayan oyuncu, "Eğer Del Toro makyajın yapılmasını söylerse gerekirse tekerlekli sandalyede Hellboy'u canlandırırım" diye belirtti. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top